Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Perfekta padlóradiátor fűtésrendszerek


Esztétikus, láthatatlan padlóradiátor elérhető az Ön otthonában is!


Perfekta padlóradiátorA padlóradiátor (padlókonvektor) vagy esetleg ismertebb nevén padlócsatorna, lehetővé teszi nagyméretű üvegfelületek előtti terek esztétikus, gazdaságos és egészséges fűtését. A padlóradiátor (padlókonvektor) biztosítja a szükséges klímát illetve a páramentes üvegfelületeket. Éppen ezért tökéletes fűtésrendszer a télikerteknek, uszodáknak, irodaházaknak, vagy a nagy üvegablakokkal, üvegajtókkal ellátott lakásoknak is. A padlóradiátorból feláramló meleg légfüggöny a nyílászárók használatakor meggátolja a helységek gyors lehűlését, ezért a padlóradiátor (padlókonvektor) légzsilipként is használható.

Perfekta szegélyfűtés


Testre szabott fűtés különleges igényekre!


Perfekta szalagradiátorA Perfekta egészségesen fűt! Többé-kevésbé köztudott, hogy a hagyományosnak nevezhető radiátoros illetve padlófűtéseknek vitathatatlan előnyeik mellett kellemetlen mellékhatásai is vannak. A Perfekta szegélyfűtés - amely egy új fűtési mód - viszont az előbbi rendszerek hátrányai nélkül egyesíti előnyeiket, sőt meg is növeli azokat.

A felhasználó igénye, a helyiség adottsága, a reprezentatív megjelenés vagy a funkcionalitás legtöbbször ellentétben állnak a hagyományos fűtőrendszerek kínálta lehetőségekkel. A Perfekta szalagradiátor elegáns és diszkrét megjelenésével tökéletes megoldást nyújt a különleges igények kielégítésére is.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.